Nieuws 2011

 

7 december 2011 - IJsbaan op Markt geopend

blombergse kerstsferen in papendrecht PAPENDRECHT - Het Papendrechtse kerstseizoen is geopend! Op woensdag 7 december werd de ijsbaan geopend en er werd een grote Kerstboom geplaatst. De fraaie kerstboom komt ook dit jaar weer uit Duitsland, namelijk uit partnerstad Blomberg.

Angelica Spits mocht samen met de burgemeester de stekker erin steken en zodoende een hart verlichten die hoog in de top hing. De komende 2 weken is de ijsbaan nog geopend. En op vrijdag 16 en zaterdag 17 december is er dit jaar een grote Kerstmarkt.

 


 

19 december 2011 - Sfeervolle Kerstmarkt Papendrecht

blombergse kerstsferen in papendrecht PAPENDRECHT - Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december werd in het centrum van Papendrecht een Kerstmarkt gehouden, wat inmiddels een jaarlijkse traditie is geworden. Dit jaar was de opzet weer een stap groter dan vorig jaar.

Er waren kersthuisjes vol kerstcadeautjes, heerlijk warme vuurkorven, er was een straattheater in Dickenssfeer, een levende kerststal, een muziekpodium vol talent, kerstknutselen en nog veel meer.

Dit keer was er geen sneeuw, maar regen... Dat was erg jammer voor het Lichtjesfeest dat vrijdagavond werd georganiseerd. De zaterdag was het wel vrijwel de hele dag droog en zodoende kwamen er nog heel wat bezoekers op de kerstmarkt af.

 

 

 

 

 


Terug naar NIEUWS

Huis 1 Huis 2 Huis 3
ontwerp: Avant